2021-03-08

Backa Skellefteå utmanar Skellefteås företag 

I samband med BizBuz och Alvargalan den 26 mars vill initiativet Backa Skellefteå utmana alla företag runt om i kommunen att bjuda sina medarbetare på fika, lunch eller middag från lokala restauranger och caféer. Detta för att stötta en hårt drabbad bransch 

-Vi vill peppa företagare och chefer att uppmuntra sina anställda samtidigt som de bidrar till att backa Skellefteås restauranger och caféer, säger Sanna Orellano på Skellefteå Science City. 

Backa Skellefteå utmanar företagen att haka på den årliga hyllningen till Skellefteås näringsliv genom att boosta sina medarbetare, som är en så viktig del av företagens framgångar. Efter ett år med Corona, restriktioner och hemarbete känns det viktigare än någonsin att få fira tillsammans. 

– Att dessutom få göra det under en och samma dag känns extra kraftfullt och välbehövligt just nu, säger Petra Liuski Hello Future. 

Lokala restauranger och kaféer är viktiga för attraktiviteten såväl i stan som på landsbygden och avgörande för ett Skellefteå som är levande i varje hörn av vår stora kommun. Låt oss därför göra den 26 mars till den stora take away-dagen genom att beställa fika, lunch eller middag från den restaurang som ditt företag vill stötta. 

-Kom ihåg att det går lika bra att ge sina medarbetare ett presentkort från den lokala restaurangen, avslutar Maria Broman Visit Skellefteå. 

HITTA EBJUANDEN:

Restaurangerbjudanden speciellt framtagna för BizBuz och Alvargalan:

https://alvargalan.se/backaskelleftea/ 

Här finns en stor del av utbudet av take away från restauranger och kaféer samlat:
https://www.visitskelleftea.se/sv/ata-dricka/take-away/ 

 

Kontaktuppgifter: 

Petra Liuski, kontorschef, Hello Future, 070222 49 02. 

Maria Broman, VD, Visit Skellefteå, 070-726 02 04